“Bernie heeft ons allemaal verslagen”

Red Bull-teambaas Christian Horner is tot de conclusie gekomen dat Formule 1 CEO Bernie Ecclestone het snelst van Shanghai naar Europa zou zijn geraakt. Ecclestone wint dus de race naar Europa.
Al zigzaggend heeft elke medewerker uit de Formule 1 zich van China naar Europa moeten begeven. Overbodige persberichten gaven ons even het gevoel dat de aswolk op Ijsland zelfs de komende Grote Prijs van Spanje in gevaar zou brengen. Het was sensatie, het zorgde bij velen voor de nodige commotie.

Op dit ogenblik zijn bijna alle medewerkers terug op Europese bodem geraakt. Via allerlei tussenlandingen en omwegen geraakte ook Christian Horner zo snel mogelijk op zijn plaats. Toch was Bernie Ecclestone op zijn oude dag nog het snelst. Vooral Sebastian Vettel plukte daar de vruchten van.

“Vettel genoot van een lift die hij van Ecclestone kreeg aangeboden. Volgens mij zijn ze eerst naar Istanbul gevlogen en is Vettel vervolgens met een andere vlucht naar Nice getrokken. Dan nam hij de wagen en bereikte hij als eerste zijn eindbestemming. Bernie heeft ons allemaal verslagen. Toen ik hem belde zat hij plots al in Glasgow en was hij trots ons mee te delen dat hij al drie uur op zijn kantoor zat. Red Bull heeft ondertussen al haar medewerkers en materiaal ook op de gewenste bestemming kunnen krijgen”, aldus Christian Horner.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}