Wansmakelijke grap over hand Robert kubica (foto)

Begin dit jaar crashte Robert Kubica zwaar in Italië met zijn rallywagen. Bijna verloor de Pool daarbij zijn hand. Kubica is ondertussen aan de beterhand en droomt opnieuw van racen in de Formule 1, maar grappenmakers drijven de spot met de Pool.
image

Bovenstaande foto is ondermeer terug te vinden op Facebook, maar zal ondertussen misschien ook al verspreid zijn via diverse andere kanalen. Hij toont Robert Kubica met een bionische arm en hand, daarmee verwijzend naar de hevige crash die de Pool maakte waarbij hij bijna zijn hand verloor.

De grap is misschien onschuldig bedoeld maar heel wat minder leuk als je het complete verhaal achter de crash van Kubica kent en de verschrikkelijke lijdensweg die de Pool vervolgens heeft moeten doorstaan. De afbeelding op zich is duidelijk gephotoshopt waarbij de originele afbeelding uit de film Iron Man komt. In de film speelt Robert Downey Jr. de hoofdrol van Tony Stark die uiteindelijk de superheld Iron Man wordt.

Na de grap over Jenson Button zijn zware crash tijdens het raceweekend van de GP van Hongarije is dit op korte tijd de tweede wansmakelijke grap waarbij een F1-rijder centraal staat.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print