“We zien de boosheid van zijn vader Michael nu ook in Mick Schumacher naar boven komen”

Haas F1 team
Haas F1 team

Volgens voormalig F1-piloot Johnny Herbert heef Mick Schumacher bijzonder veel geleerd uit zijn bijzonder moeilijke periode tot dusver dit seizoen. Ook zien we volgens Herbert de boosheid die ook zijn vader had in Mick naar boven komen.

“We zien nu zijn vader Michael in hem naar boven komen, de boosheid die hij ook had en dat is zeer, zeer belangrijk wanneer je een racepiloot bent,” aldus Herbert, die zelf bij Benetton ooit de teamgenoot van Michael Schumacher was, tegenover ‘Sky Sports F1’.

“Wanneer de dingen niet lopen zoals je wilt dan moet je je punt zien te maken. Het is geweldig om dat te zien, we zien nu de echte Mick.”

Volgens Johnny Herbert heeft Mick Schumacher geleerd uit zijn erg moeilijk seizoensbegin dit jaar en de twee zware crashes die hij eerder dit seizoen maakte. Dit alles leidt volgens Herbert tot de betere resultaten die Mick Schumacher de voorbije races wist te behalen.

“Die erg zware crash in Saoedi-Arabië is iets waaruit je moet leren, het is een ervaring die je meeneemt en ergens in je achterhoofd steekt.”

“Ik denk dat het de manier waarop hij de voorbije periode is gegroeid, het resultaat dat hij behaalde en het is absoluut essentieel voor hem om eerlijk te zijn tegenover Guenther Steiner die hem onder druk zette door te zeggen dat zijn tijd op aan het raken was.”

“Mick heeft gepast gereageerd en dat onder druk.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print