Webber verrast door verschil met Vettel

Mark Webber kwalificeerde zich als derde voor zijn thuisrace maar de Australiër kijkt niet echt geheel tevreden terug op zijn kwalificatie.
Webber was bijna acht tienden trager dan teamgenoot Sebastian Vettel en dat stoort hem uiteraard. Vettel domineerde de kwalificatie en niemand kwam ook maar in de buurt van zijn toptijd, ook zijn teamgenoot dus niet.

“Ik kon de goede tijden niet rijden vandaag, ik ben dan ook ontevreden over mijn competitiviteit,” zei Webber na afloop van de kwalificatie.

“Sebastian reed een erg goede ronde en ik ben teleurgesteld dat ik niet met hem op de eerste startrij sta. Ik weet niet echt waar het verschil met Vettel zich situeert, we zullen moeten bekijken waar ik me kan verbeteren. De jongens hebben fantastisch werk verricht. Wat mezelf betreft, dat kon beter, maar de lat ligt opnieuw hoger.”

Afwachten of Mark Webber morgen wel in de buurt van zijn teamgenoot kan komen. Het zal alvast een race vol verrassingen zijn en dankzij vooral de banden is morgen alles nog mogelijk, ook voor Webber.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print