Wedstrijd: Maak kans op een unieke F1-ervaring met Max Verstappen

ESSO heeft een geweldige actie voor de Belgische F1-fans. Zij maken immers kan op ritje in Aston Martin Red Bull Racing F1-simulator en meet & greet met Max.


Esso lanceert vandaag een campagne waarmee het fans dichter dan ooit tevoren bij F1 brengt. Met het oog op de Russische Grand Prix van dit weekend, hebben fans in België tot 29 september middernacht (23:59 uur CET) de kans om een rondleiding te winnen door de Aston Martin Red Bull Racing fabriek in het Verenigd Koninkrijk. Dit betekent een once in a lifetime opportunity om te rijden in de racesimulator van het team, en Max Verstappen te ontmoeten.

Om kans te maken dienen fans simpelweg een bezoek te brengen aan de Facebookpagina van Esso – @EssoBelgium – en een vraag te beantwoorden in de comments: ‘‘Wat wordt de snelste rondetijd van Max in de Russische Grand Prix 2018 op zondag 30 september?’’.

Het antwoord dat het meest in de buurt komt van de snelste rondetijd van Max op 0.001 van een seconde, wint deze fantastische prijs. Eén winnaar kaapt de hoofdprijs weg met een retourvlucht naar het Verenigd Koninkrijk, een diner en bed & breakfast. De daaropvolgende vijf beste ingezonden antwoorden winnen door Max gesigneerde Aston Martin Red Bull Racing merchandise.

In een sport waar elke seconde telt, spelen Esso Synergy Brandstoffen een essentiële rol in het helpen van Aston Martin Red Bull Racing met het behalen van winnende rondetijden. De technologie die Esso ontwikkelt in de Formule 1 wordt vervolgens ook toegepast op Esso Synergy autobrandstoffen.

Max Verstappen over de te winnen prijs: ‘‘Esso voorziet me van de technologie die ik nodig heb om de beste resultaten te halen. Als F1-team streven we ernaar om uit elk raceweekend het beste te halen. De simulator in onze fabriek is hiervoor één van de belangrijkste hulpmiddelen. Het wordt dus zeker interessant om te zien hoe de winnaars kennis zullen maken met de fabriek en daarbij meer zullen leren over de technologie die achter onze auto’s schuilt.”

Op 15 oktober september worden de winnaars op de Esso Facebook-pagina bekend gemaakt. De race ervaring en meet & greet vindt vervolgens plaats op 1 november 2018. De volledige voorwaarden en bepalingen zijn te vinden op Facebook.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en koop bij Bol.com via onderstaande banner Naar Buiten 2021Naar Buiten 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print