Wedstrijd: Win een Circuit van Spa-Francorchamps speelkleed!

Speelkleed.nl
Speelkleed.nl

Wat doet jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje op 29 augustus? Juist, die racet mee op hét speelkleed van het Circuit van Spa-Francorchamps. Na Antwerpen, Brussel en Gent krijgt ook het circuit zijn eigen City-Play speelkleed. 

Vanaf eind mei kan iedere kleine alvast lekker gaan scheuren op Hét Speelkleed van het circuit. Met alle bochten en details is het een informatief maar ook super leuk speelkleed voor zowel kids als volwassenen. Je kunt het race circuit nu dus wel heel dichtbij huis halen, het is een éénmalige kleine oplage dus wees er snel bij. De speelkleden zijn nu hier te bestellen.

Ieder kind moet kunnen opgroeien met een speelkleed van zijn of haar eigen stad. Leer spelenderwijs  je eigen stad kennen en raak nooit uitgekeken op alle herkenbare elementen. Dat was de gedachte met het speelkleed van de diverse steden. Maar dat moet ieder kind toch gegund worden? Daarom zijn we flink aan de slag gegaan, aldus Roy Verduyn en Guy de Hoog, beide ervaren ondernemers.

Het concept werd al snel uitgebreid naar andere toffe projecten waaronder het Circuit van Zandvoort speelkleed en nu dus ook voor het mooiste circuit van België.  

We betrekken bij ieder speelkleed de bewoners uit de stad zelf, zij weten immers de leukste details te noemen. Nog beter dan ons. Bij het ontwerpen van het circuit heeft een ervaren coureur mee gedacht en diverse belangrijke details aangedragen. 

Het speelkleed is 115 x 175 cm groot, heeft een anti-slip onderkant en een zachte bovenkant, makkelijk schoon te houden en het materiaal is recyclebaar. Wij betrekken bij het ontwerpen van onze speelkleden bewoners uit de steden, zij weten immers de leukste en meeste actuele details te benoemen. 

Van ieder kleed wordt er per stad een lokaal doel gesteund. Er gaat €1,- per kleed naar het goede doel, veelal het (kinder)ziekenhuis van de stad. Het is leuk en fijn om een glimlach op een kind zijn gezicht te kunnen toveren, daar krijgt ons team voldoening van, aldus Roy Verduyn, mede-eigenaar van City-Play. 

WEDSTRIJD F1journaal.be:
Wij van F1journaal.be geven een Circuit Spa-Francorchamps speelkleed weg via onze Facebook-pagina: klik hier om deel te nemen.

Op een slimme manier energie besparen? Klik hier!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner MDAMDA