Welkom op de nieuwe website !

Vandaag zal later aanzien worden als een nieuw hoofdstuk in de geschiedenisboeken van F1journaal.be. 17 april 2009, de dag waarop wij u onze compleet vernieuwde website voorstellen.
Een website die het resultaat is van vele uren, zelfs dagen intensief werk. Werk dat niet altijd in de ideale omstandigheden plaatsvond, maar steeds met dezefde gedrevenheid en passie werd gedaan als de voorbije (bijna) acht jaar. Wij zijn dan ook zeer verheugd en trots dat wij eindelijk deze nieuwe website aan u kunnen voorstellen.

Uiteraard zal het voor u als vaste bezoeker de eerste dagen een serieuze aanpassing zijn. En layout die anders is, menu-items die anders staan. Desondanks hopen wij dat u tevreden bent met het resultaat.

De website werd dan ook ontworpen met in het achterhoofd een verbeterd gebruiksgemak voor zowel de bezoeker alsook voor ons, de beheerders van de site.

Graag vernemen wij dan ook via {encode=”webmaster@f1journaal.be” title=”webmaster@f1journaal.be”} wat u van deze nieuwe website vindt.

vanwege het F1journaal.be-team.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
Met enige trots stellen wij u onze nieuwe website voor. Een nieuwe layout maar onze inzet om u van het laatste F1-nieuws te voorzien blijft dezelfde!

Op een slimme manier energie besparen? Klik hier!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner MDAMDA