Wie wordt 2e rijder bij Mclaren?

Na het vertrek van Fernando Alonso is het vol spanning uitkijken naar wie het 2e zitje bij Mclaren zal innemen. Lewis Hamilton ligt uiteraard wel al vast voor volgend seizoen. Hij kijkt met evenveel spanning uit naar de bekendmaking van zijn teamgenoot als de doorsnee F1-fan. De Brit hoopt dat de nieuwe rijder een echte teamspeler is. Wie dat dan zou moeten zijn weet Hamilton ook nog niet.

"Nick Heidfeld ligt onder contract bij BMW, niet? Dan is er ook nog Nico Rosberg, Adrian Sutil of Heikki Kovalainen. 1 van die 3 misschien? Hoewel ik geen idee heb wie het wordt. Het zijn stuk voor stuk geweldige rijders, ik ken ze allemaal goed maar ik heb gehoord dat ze allemaal al een contract hebben, dus het is moeilijk in te schatten."

Ondertussen heeft Williams nogmaals benadrukt dat Mclaren niet moet hopen op Nico Rosberg. Patrick Head zei het volgende:

"Nico heeft een contract voor 2008 bij ons team en we hebben een optie op zijn diensten voor 2009. Wij willen verder met Nico als racerijder in het volgende jaar en we zullen niet ingaan op aanbiedingen van Mclaren. Waarom overtuigd Mclaren Michael Schumacher niet?"

 

Klik hier en scoor Sinterklaas-deals met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sint 2023Sint 2023