Will Stevens op weg naar racezitje bij Manor in 2016

Will Stevens heeft er goede hoop op dat hij ook volgend jaar voor het Manor F1 team zal mogen rijden.

Sinds begin dit jaar is Stevens bezig aan zijn allereerste seizoen in de Formule 1. Kort voor de start van het F1-seizoen raakte bekend dat het Marussia F1 team gered zou worden en dat Stevens één van de twee racepiloten van het team zou worden.

Het einde van het seizoen nadert ondertussen en dan raken de resterende racezitjes langzaam aan ingevuld. Bij het Manor F1 team zijn er nog twee beschikbaar en Will Stevens heeft er veel vertrouwen in dat hij ook volgend jaar voor het Manor F1 team zal kunnen rijden.

“Alles gaat de juiste richting uit,” zegt Stevens tegenover Autosport. “Er zijn veel mensen namens mij bezig en iedere dag komen we iets dichterbij.”

“Uiteraard zou ik graag hebben dat alles iets sneller gaat, zodat ik zou kunnen zeggen dat ik voor volgend jaar getekend heb. Als rijder wil je immers dat alles zo snel mogelijk gaat.”

“Ik wil naar races kunnen gaan terwijl ik weet dat mijn toekomst voor volgend jaar zeker is. Zo’n dingen vragen echter tijd, ook al gaan we er voluit voor,” besluit Stevens. “Indien alles volgens plan verloopt heb ik er alle vertrouwen in dat ik volgend jaar deel zal uitmaken van het team.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}