Williams overweegt F1-team te verkopen, sponsordeal met ROKiT stopgezet

Williams liet vandaag weten dat het overweegt om haar F1-team gedeeltelijk of zelfs volledig te verkopen en dat in het kader van een nieuwe strategie die de toekomst van Williams als bedrijf veilig moet stellen.


Na de bekendmaking dat McLaren 1 200 medewerkers zal ontslaan volgt er opnieuw opmerkelijk nieuws vanuit de Formule 1 want Williams gaat op zoek naar geïnteresseerde partijen voor haar F1-team.

“De raad van bestuur van Williams Grand Prix Holding (WGPH) bekijkt alle mogelijke strategische opties,” zo luidde het in een statement van Williams.

“De opties die we onderzoeken zijn het aantrekken van nieuw kapitaal, een minderheidsaandeelhouder aantrekken voor WGPH, de verkoop van een meerderheidsaandeel in WGPH, inclusief een mogelijke verkoop van het volledige bedrijf.”

Williams laat weten dat er nog geen beslissing is genomen maar het wil wel de gesprekken met geïnteresseerde partijen alvast faciliteren door een formeel verkoopproces aan te kondigen.

Eveneens opmerkelijk is dat Williams aankondigde dat de samenwerking met titelsponsor ROKit wordt stopgezet. Ook de samenwerking met sponsor ROK Drinks stopt.


a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:34:”rokit_williams_racing_headline.png”;}
Williams liet vandaag weten dat het overweegt om haar F1-team gedeeltelijk of zelfs volledig te verkopen.

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print