Williams schrijft zich in voor het nieuwe F1-seizoen

Het Williams F1 team heeft zich als eerste van de reeds bestaande teams ingeschreven voor het nieuwe seizoen 2010, dit ondanks de onzekerheden die er momenteel nog bestaan over de reglementering.
De inschrijving komt als een verrassing, aangezien nog geen 24 uur geleden de FOTA meedeelde dat alle teams verenigd waren. Ofwel zouden alle teams zich voor de deadline van 29 mei inschrijven, ofwel geen enkel team. Deze stellingname kwam er vanwege de FOTA om ervoor te zorgen dat het reglement van 2010 alsnog wordt aangepast.

Williams heeft zich dus alvast ingeschreven voor het nieuwe seizoen, maar benadrukt onmiddellijk dat het niet betekent dat het zich afscheurt van de FOTA.

“De eenheid van de FOTA is van cruciaal belang voor Williams,” zei Williams CEO Adam Parr in een reactie tegen Reuters. “Gisteren steunden we dan ook de andere leden om een gezamelijk schrijven te richten aan de FIA om de reglementering voor 2010 te wijzigen en daarvoor een compromis te vinden.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
Het Williams F1 team heeft zich ingeschreven voor het nieuwe F1 seizoen. Het is daarmee het eerste team van de FOTA dat zich heeft ingeschreven.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023