“Williams zal terugvechten”

Het Williams F1 team kende haar slechtste start ooit maar het is ervan overtuigd dat het de komende races kan terugvechten.
image

De beurskoers van Williams daalde sinds de introductie op de beurs van Frankfurt met zo’n 27%. Het is representatief voor de start van het nieuwe seizoen. Slechte beursprestaties en slechte prestaties op het circuit.

Williams is echter vastberaden om de negatieve trend om te buigen.

“Het is mijn doelstelling om progressie te boeken,” zei Williams CEO Adam Parr tijdens een exclusief interview met Autosport. “We komen hier om te winnen, iedereen doet dat, maar we werden de voorbije drie jaar achtste, zevende en zesde. Ik wou een verdere stap voorwaarts zetten. Een vijfde plaats moet dan ook haalbaar zijn. We zijn echter nog maar drie races ver. Het seizoen is nog lang en het is dus zeker nog niet game over.”

Bij Williams gelooft men dus nog in betere resultaten voor de rest van het seizoen, al beseft men dat het niet eenvoudig zal zijn.

“Ik zou graag meer progressie zien. De zaken die we aanbrengen evolueren niet genoeg. De moraal binnen het team is ook niet zoals het moet aangezien we betere resultaten hadden verwacht. Ik ben hier om de mensen te motiveren maar ook ik zou uiteraard graag betere prestaties zien.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print