Win tickets voor de GP van België !

De GP van België vindt eind augustus plaats op het circuit van Spa-Francorchamps. Als echte F1-fan tel je de dagen uiteraard af, maar heb je nog geen ticket weten te bemachtigen? Wel dan is dit jouw kans.
Er zijn immers tickets voor de GP van België te winnen via een wedstrijd van Pirelli. De bandenfabrikant geeft maar liefst vijf VIP GOLD duo-tickets weg via een online wedstrijd op facebook. Laat deze kans dan ook zeker niet liggen. GOLD-tickets voor de GP van België behoren uiteraard tot de duurste tickets die er te verkrijgen zijn. Dit is dan ook een unieke kans om alsnog naar de GP van België te gaan en volop te genieten van F1-bolides die over één van de mooiste circuits ter wereld scheuren.

Naast de wedstrijd via Facebook maak je nog op een andere manier kans om tickets te winnen. Indien je immers achter het stuur kruipt van de Pirelli F1-bolide en je zet een snelle tijd neer die uiteindelijk in de top vijf staat, dan win je eveneens één van de vijfd duo-tickets. Afspraak daarvoor op 19 en 20 augustus in het Woluwe Shopping center.

Wens je echter van thuis uit mee te dingen naar de tickets. Maak dan snel een facebook-account aan indien je er nog geen hebt (maak je uiteraard ook fan van onze F1journaal-pagina) en neem deel aan de wedstrijd via onderstaande link:

Klik hier om deel te nemen aan de wedstrijd en maak kans op een VIP GOLD duo-ticket.

Wij van F1journaal.be wensen jou alvast veel succes !
image
Zij wordt later ongetwijfeld een hevige F1-fan …
a:1:{s:9:”file_name”;s:24:”pirelli_bolide_klein.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print