Wurz wacht af

Gedurende zowat de hele winterstop konden alle supporters dagelijks wel een artikel over Honda vinden. Eerst was het de terugtrekking van de Japanse autofabrikant uit de F1 en dan ging het over het vinden van een koper. Niet veel later werd Bruno Senna aan Honda gelinkt en tot slot zou uiteindelijk Ross Brawn eigenaar willen worden van het team.

Een heleboel persberichten maar op dit ogenblik is nog steeds niets officieel bekend gemaakt door de top van het bedrijf. Alexander Wurz, de testrijder van Honda, wacht tot Honda met een officieel bericht op de proppen komt. Wurz weet ondertussen maar al te goed dat in de F1 de dingen pas zeker zijn als ze op papier staan.

“Ik volg het nieuws ook maar ik zal de berichten pas geloven als Honda officieel iets laat weten. In Japan ligt de echte waarheid en daar wacht ik liever nog even op. Bij Japanners kunnen de dingen op korte tijd nog serieus veranderen en uiteraard hoop ik dat de verhalen de waarheid zijn want ik ben nog steeds de testrijder. Ik heb nog steeds een overeenkomst met Honda”, aldus Wurz.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023