Zak Brown daagt Toto Wolff uit voor een boksmatch in Las Vegas

McLaren F1 team
McLaren F1 team

In Melbourne ging het McLaren eindelijk eens voor de wind dit seizoen en dat inspireerde CEO Zak Brown tot een straffe uitspraak.

Na twee races van kommer en kwel wisten de McLaren-rijders in Melbourne de eerste punten van het seizoen te scoren met een zesde plaats voor Lando Norris en een achtste plaats voor Oscar Piastri. McLaren Racing CEO Zak Brown was in de wolken met het resultaat en hij besloot een uitdaging aan te gaan met twee andere teambazen.

Brown zou het wel zien zitten om het in een race op te nemen tegen Christian Horner en Toto Wolff. In een vorig leven hebben Brown en Horner al eens tegen elkaar geracet in de Formule 3. 

“We hebben met Christian gesproken om tegen elkaar te racen in Silverstone, want ik heb in het verleden al geracet tegen Christian” aldus Brown tegenover ‘Sky Sports.’ “Ik heb het er ook al over gehad met Toto, we zien wel of hij het ziet zitten.”

“Als we naar Vegas gaan. Waar staat Vegas om bekend? Een kleine boksmatch? Ik ben er klaar voor.”

Het val maar af te wachten of het publiek warm loopt voor een duel tussen Wolff en Brown zoals in de glorietijd van Mike Tyson en Evander Hollyfield. Wordt misschien nog vervolgd …