Zak Brown: “Winnende wagen zal Lando Norris bij McLaren houden”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

De laatste tijd doen er steeds vaker geruchten de ronde over Lando Norris. Volgens McLaren-baas Zak Brown mogen die echter naar de prullenbak want bij McLaren zullen ze alles op alles zetten om Norris te behouden en dat kan alleen maar door een ‘winnende wagen’ te bouwen.

Onlangs liet Red Bull-teambaas Christian Horner weten dat Red Bull in het verleden meermaals Lando Norris heeft benaderd maar dat de jonge Brit telkens kort daarna bijtekende bij McLaren. Het deed sommige experts besluiten dat Red Bull in de toekomst zeker opnieuw moet proberen om Lando Norris in te lijven.

Volgens McLaren-baas Zak Brown kan McLaren slechts één ding doen om Lando Norris in het team te houden en dat is een ‘winnende wagen’ bouwen. Brown is ervan overtuigd dat Lando Norris gelooft in het project van McLaren en de weg naar de absolute top die ze proberen af te leggen.

“Nee, ik ben ervan overtuigd dat we hem een winnende wagen zullen geven,” antwoordt Zak Brown volgens ‘Motorsport’ wanneer hem wordt gevraagd of hij zich zorgen maakt dat Lando Norris door een ander team verleid zal worden om de sprong te wagen.

“We hebben een langdurige overeenkomst met hem. Ik denk dat hij zich binnen het team comfortabel voelt.”

“Er is de druk die we onszelf opleggen, want we willen hem niet alleen een winnende wagen geven, we willen onszelf ook een winnende wagen geven. Ik denk dat we een mooie weg af te leggen hebben.”

“Hij weet op welk pad we ons samen bevinden. Hij heeft daar mee voor gekozen en ik denk dat het erg vroeg zou zijn om ons daar nu zorgen over te maken.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print