Zien we Sebastian Vettel binnenkort in het WEC racen?

Aston Martin F1 team
Aston Martin F1 team

Viervoudig wereldkampioen Formule 1 Sebastian Vettel heeft een aanbieding gekregen om in het WEC bij het Jota Porsche-team aan de slag te gaan.

Volgens het Duitse ‘Auto, Motor und Sport’ heeft Sebastian Vettel een aanbieding gekregen van het Britse team Jota-Porsche, dat in 2024 met twee Porsches 963 wil meedoen in het WEC in de hypercar klasse.

Jota-teambaas Sam Hignett bevestigt ook aan ‘Motorsport.com’ dat er gesprekken zijn met Vettel, maar dat die zich nog in een vroeg stadium bevinden: “We zijn in gesprek met Seb en er zijn gesprekken, maar er is nog niets afgerond. Er is nog geen contract getekend en hij heeft zeker nog niet in een van onze auto’s getest.”

Sebastian Vettel vertelde in Suzuka afgelopen weekend een soortgelijk verhaal aan Michael Schmidt van ‘Auto, Motor und Sport’: “Er is nog niets getekend of besloten,” vertelde Vettel. “Maar ik heb de zaak in mijn achterhoofd. Ik heb nog tijd om te beslissen.”

“Als ik op een gegeven moment tot de conclusie kom dat het niet werkt zonder racen dan zal ik weer gaan rijden.”

Andere namen die genoemd worden bij Jota zijn die van Jenson Button en Robert Kubica maar geen van beide heren is bevestigd.

Klik hier en scoor Sinterklaas-deals met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sint 2023Sint 2023