Lof voor Alonso

In 2008 eindigde Alonso met bijna 40 punten achterstand op wereldkampioen Lewis Hamilton maar toch zou de Spaanse rijder volgens David Coulthard de beste rijder op de grid geweest zijn. Voormalig F1-rijder David Coulthard bezocht onlangs de Zaragoza Motor Show Festival in Spanje en vertelde er dus aan de pers dat hun Spaans idool in 2008 met een slechtere wagen toch de toppers kon verslaan.

“Alonso wist dat zijn wagen niet goed was maar hij is keihard blijven werken en dat zorgde voor twee overwinningen in 2008. Ik ben van mening dat hij de beste rijder was in 2008. Hij kon met zijn Renault twee keer winnen van McLaren en Ferrari”, aldus Coulthard.

Ook Bernie Ecclestone zei onlangs nog dat Fernando Alonso één van de beste rijders op de wereld is en dat hij hoopt hem ooit voor Ferrari te zien rijden. Tot slot kon tenisser Rafael Nadal de woorden van Ecclestone enkel nog beamen. Nadal is op dit ogenblik de beste in het tennis en hoopt eveneens dat Alonso ooit voor Ferrari zou kunnen rijden.