"Alonso blijft bij Renault"

Fernando Alonso won afgelopen zondag enigszins verrassend de GP van Singapore. Het was voor de Spanjaard en Renault een ware ontlading om eindelijk nog eens te winnen. Tegelijkertijd doken echter opnieuw de geruchten op over de toekomst van Alonso.

De Spanjaard heeft immers nog steeds niet bekendgemaakt of hij in 2009 bij Renault zal blijven. Dat verontrust de Franse renstal echter niet. Bij Renault is men ervan overtuigd dat de Spanjaard ook komend seizoen bij hen zal rijden.

"Ik ben ervan overtuigd, om eerlijk te zijn zelfs zeker, dat hij volgend seizoen liever in een Ferrari of McLaren zou zitten," aldus Bob Bell, technisch directeur bij Renault, tegen Autosport.com.

Toch is Bob Bell ervan overtuigd dat het team de Spanjaard ook volgend jaar onder contract zal hebben. Ondermeer de grote progressie die het team dit seizoen heeft geboekt, als ook de oneindige inzet van gans het team moeten de Spanjaard ervan overtuigd hebben om bij de Franse renstal te blijven.

Voorlopig blijft het afwachten of dat ook het geval is. Ondermeer de teams van BMW Sauber en Honda zouden de Spanjaard willen aantrekken. Ook Alonso zelf liet al weten dat de overwinning in Singapore zijn beslissing niet zal beïnvloeden.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021