"Alonso gaat naar Renault"

Dat is alvast de mening van de bezoeker van F1journaal. Maar liefst 47,2 procent van de bezoekers denkt dat de Spanjaard terugkeert naar Renault en Flavio Briatore. Dat de relatie tussen Ron Dennis en Alonso ondertussen erg verzuurd is mag duidelijk zijn, maar toch denkt 27,5 procent van de bezoekers dat Alonso toch bij McLaren blijft.

Een overstap naar Ferrari, je hoorde het steeds meer in de paddock maar na het behalen van de titel door Räikkönen, en een aangekondigde contractverlenging van Felipe Massa, lijkt dat niet meer haalbaar. Al hield 12,6 procent van onze bezoekers rekening met dat scenario.

Dan zijn er nog de vele dollars die Toyota eventueel aan de Spanjaard te bieden heeft. Het vertrek van Ralf bij Toyota zorgt ervoor dat er een zitje vrijkomt bij Toyota. 8,5 procent van de bezoekers denkt dat Alonso dat zitje zal innemen.

Tot slot zijn er nog een redelijk wat bezoekers die rekening houden met het feit dat de Spanjaard alsnog voor een ander team zal kiezen dan de voorgaande.

De polls van de komende weken staan in het teken van het einde van het F1-seizoen. Onder andere de keuze van ‘wagen van het jaar’ en ‘rijder van het jaar’ zijn enkele van de polls in de komende weken. We starten alvast met de verkiezing van ‘wagen van het jaar’.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print