Alonso: "Ik weet niet of ik bij Renault zal blijven"

Alonso liet vandaag weten dat hij niet tevreden was met de huidige resultaten van Renault. Niets nieuws onder de zon, zou je dan zeggen. Maar de Spanjaard liet ook weten dat hij sterk twijfelt om er nog een tweede seizoen bij te doen bij Renault.

"Ik weet niet of ik bij Renault zal blijven," aldus Alonso. "Het is tot nu toe geen goed jaar geweest, het is zelfs slechter dan we hadden verwacht. We hebben nog niet op het podium gestaan, laat staan een race gewonnen."

Eerder raakte reeds bekend dat er een clausule in het contract van Alonso zou staan. Die zou ervoor zorgen dat de Spanjaard kan vertrekken bij Renault indien de Franse renstal tegen de GP van Groot-Brittannië niet voldoet aan bepaalde prestatienormen.

Alonso zou daardoor tegen uiterlijk eind juli zijn toekomstplannen moeten bekendmaken aan Renault. Toch valt hierover niets te merken in de uitlatingen van Alonso.

"We hebben heel wat werk voor de boeg. Ik zal over mijn toekomst beslissen tegen het einde van het jaar, wanneer we zien hoe ver we gekomen zijn," besluit Alonso.

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022