Peter Sauber: "Ik denk niet dat BMW de titel behaalt"

Peter Sauber vertelde onlangs aan het Zwitserse dagblad Blick dat hij van mening is dat BMW zich best niet kan verheugen op de wereldtitel bij de constructeurs. Kubica heeft dan wel de wedstrijd in Canada gewonnen maar er mag volgens hem niet vergeten worden dat zowel de topper van McLaren als Ferrari daar is  uitgevallen met pech.

"Het is voor ons een enorme motivatie geweest om in Canada te mogen winnen en deze enorme motivatie is er nog steeds binnen het team. Ook
mogen we niet denken dat Ferrari en McLaren elke wedstrijd zulke fouten zullen maken. We moeten ons nu blijven concentreren op de komende races en dan zien we wel waar we eind dit seizoen staan", zo vertelt Peter Sauber aan het magazine Blick.

Technisch directeur Willy Rampf daarentegen zegt dat de titel zeker niet mag worden uitgesloten. Toch zegt hij dan weer dat men wel realistisch moet blijven tijdens een interview aan het magazine Credit Suisse emagazine.

Voor ons wordt het dus weer maar eens afwachten tot de volgende Grote Prijs, alwaar BMW weer een goede kans maakt op punten vanwege de opgelegde straf aan Lewis Hamilton.

Tot slot vertelde Peter Sauber ook nog dat Ferrari en McLaren duidelijk snellere wagens hebben dit seizoen en dat hij niet denkt de titel te kunnen winnen in 2008.

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer