Alonso: “Tweede plaats toont dat we meedoen voor de titel”

Alonso is een strijder, dat weten we al langer. Ook tijdens de GP van België toonde hij dat opnieuw.
image
Fernando Alonso finishte als tweede tijdens de GP van België, een mooi resultaat als je weet dat de Spanjaard als negende aan de race begon. Natuurlijk loop Sebastian Vettel wel verder uit in de wk-tussenstand.

Toch blijft Alonso geloven in de titel. Volgens Alonso tonen de tweede plaats en racesnelheid aan dat hij en Ferrari nog steeds meedoen voor de titel. Vandaag was het dan ook vooral een kwestie van de schade zo veel mogelijk te beperken.

“Ik ben tevreden met het gevoel dat ik dit weekend heb gehad, zeker met de nieuwe onderdelen die we hebben meegebracht,” zei Alonso na afloop van de race. “We hebben uiteraard zeven punten verloren maar wanneer Red Bull zo domineert is het vooral een kwestie van zoveel mogelijk de schade te beperken. Dat is ook wat we gedaan hebben.”

“Het kampioenschap is nog erg lang. Wanneer je over een competitieve wagen beschikt en zes races op rij wint kan alles snel veranderen. We zullen snel weten of we ons in een positie bevinden waarin we dat kunnen,” besluit de Spanjaard.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print