Vettel vooral blij met overwinning: “De titel is nog veraf, daaraan denk ik nog niet”

Sebastian Vettel mag dan wel een goede zaak gedaan hebben in de titelstrijd, hij was vandaag vooral tevreden met de overwinning die hij behaald had.
Vettel vergroot dankzij zijn vijfde overwinning van het seizoen en de opgave van Kimi Raikkonen zijn voorsprong in de wk-tussenstand tot 46 punten. Maar Vettel kijkt niet echt naar zijn voorsprong in de wk-tussenstand, zo beweert hij althans. Vettel is vooral blij met zijn overwinning op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps.

“Uiteraard is dat een positieve boodschap, dat we onze voorsprong voor de titel vergroten maar ik ben vooral tevreden dat ik hier de overwinning behaal,” zei Vettel na afloop van de race. “Het is een fantastisch circuit. Wanneer je wagen goed is wil je niet dat de race ophoudt.”

“Ik denk momenteel niet aan het kampioenschap of de punten. Ik weet uiteraard dat hoe hoger je finisht, des te beter het is … Maar dit is zo’n fantastisch circuit en dit was opnieuw een memorabele dag. Daarop was ik mij aan het focussen vandaag,” aldus Vettel.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print