Alonso verwacht geen verrassingen van Ferrari in Monza

Insiders denken dat de Italiaanse renstal Ferrari op Monza bekend zal maken wie de rijders worden voor volgend seizoen. Fernando Alonso laat al vast weten dat hij er meer dan waarschijnlijk niet zal bij zijn.

Geruchten in de pers linken Alonso al een heel seizoen aan Ferrari. Wereldkampioen Kimi Raikkonen zou er dan aan het eind van dit seizoen al mee stoppen. Alonso denkt echter niet dat er verassingen uit de bus zullen komen en dat het gewoon dezelfde rijders van dit seizoen zullen blijven.

"Ferrari bevestigt haar rijders meestal in Monza. Ik denk niet dat er een verrassing zal bij zijn."

De tweevoudige wereldkampioen zou volgens andere persberichten ook met BMW aan het praten zijn voor een zitje in 2009. Bij Renault verwacht men dit seizoen nog enkele podiumplaatsen maar daar geloofd Alonso al zeker niet meer in.

“Het podium zie ik zeker nog niet zitten voor dit seizoen en ik zie het ook niet als een tekortkoming van mezelf. Ik heb heel goed gereden in vergelijking met mijn teamgenoot. Ik wist altijd beter te presteren”, aldus Alonso.

Wat Alonso nu precies van plan is in 2009 is dus nog niet duidelijk en daarover sprak hij zich ook ditmaal weer niet uit.

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022