“Als Mercedes denkt dat ze zonder Lewis Hamilton kunnen dan dromen ze”

We zijn ondertussen februari en nog steeds is er geen akkoord bereikt tussen Lewis Hamilton en Mercedes. Voormalig F1-teambaas Eddie Jordan is er echter van overtuigd dat beide partijen tot een akkoord zullen komen.


Eddie Jordan is van mening dat Mercedes maar al te goed beseft wat de marktwaarde van iemand als Lewis Hamilton is en dat ze ondanks de op het eerste zicht moeilijke onderhandelingen tot een akkoord zullen komen.

“Lewis is de kers op de taart. Hij is de persoon die iedere tv-zender wil interviewen,” vertelde Jordan tijdens de ‘This Sporting Life’ podcast.

“Mercedes zegt waarschijnlijk dat erg veel aan de wagen toe te schrijven is en dat ze hem een geweldige kans geven om wereldkampioen te worden omdat hij de beste wagen ter beschikking heeft. Daar bestaat ook geen twijfel over.”

“Maar als ze denken dat ze Lewis Hamilton door een andere rijder kunnen vervangen en dezelfde successen kunnen behalen dan denk ik dat ze aan het dromen zijn,” aldus Jordan.

“Als er één ding is waarvan ik zeker ben dan is het dat Mercedes en Toto Wolff geen dromers zijn. Toto is zeer slim. Hij weet exact wat de waarde van Lewis Hamilton is en ik denk dat ze zullen samenzitten en tot een goede oplossing zullen komen. De Formule 1 heeft Lewis Hamilton immers nodig.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023