Andreas Seidl: “Podiumplaats bewijst dat McLaren vooruitgang boekt”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

Volgens teambaas Andreas Seidl bewijst de podiumplaats die Lando Norris tijdens de GP van Emilia-Romagna behaalde dat McLaren in vergelijking met het begin van het seizoen vooruitgang heeft geboekt.

“Het is geweldig om te zien dat we deze consistentie hebben, geweldig om te zien dat ons goed resultaat in Melbourne geen uitzondering was maar dat de MCL36 een goede wagen is met een solide basis. Dat is goed voor al de ontwikkelingen die in de pijplijn zitten,” aldus Seidl.

Lando Norris slaagde er tijdens de kwalificatie onder uitdagende omstandigheden in om een goede gridpositie te veroveren. Maar ook tijdens de sprintrace en de race op zondag was Norris competitief.

“Het was geweldig om te zien dat we dit weekend onder normale omstandigheden competitief waren, dat we uiteindelijk dit weekend het derde snelste team waren.”

“Om onder de huidige omstandigheden een podiumplaats te behalen moet één van de wagens van Red Bull of Ferrari een probleem hebben, ze hebben op het vlak van performance immers een ruime voorsprong en niet alleen op dat vlak.”

“Het draait hem ook rond alles goed voor elkaar krijgen tijdens een raceweekend, wat we dit weekend gedaan hebben.”

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022