Baguette zoekt veel geld voor zijn Belgisch F1-zitje

Onze landgenoot Bertrand Baguette wist onlangs op 23-jarige leeftijd kampioen te worden in de Formule Renault 3.5 en kan daardoor misschien in 2010 in de F1 geraken. Baguette beseft als geen ander dat hij dus snel wat steun moet vinden.
Allereerst zou Baguette dankzij het behalen van de titel in de Formule Renault 3.5 een kans krijgen om voor Renault in de F1 te testen. Baguette zou trouwens al aanbiedingen op de tafel hebben liggen om in 2010 te racen maar deze aanbiedingen zijn uiteraard vooral te danken aan de drie nieuwe teams, teams die dus alle extra steun kunnen gebruiken en daarom geld gaan eisen om in de F1 te mogen rijden.

De titel die Baguette onlangs behaalde toont alvast aan dat dit Belgische talent wel eens een goede investering kan betekenen voor enkele Belgische bedrijven. De prestatie die Bertrand Baguette dit seizoen wist te verwezenlijken werd voorheen al eens uitgevoerd door ondermeer Fernando Alonso.

“Het is de bedoeling dat we nu extra steun gaan zoeken want de voorstellen waarover ik beschik hebben als voorwaarde dat ik zoals gebruikelijk geld zal meebrengen naar het bewuste team. We hebben veel geld nodig om aan hun voorwaarden te voldoen”, aldus Bertrand Baguette.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}