Barrichello nog een jaartje langer bij Honda

Rubens Barrichello heeft bekend gemaakt dat hij zijn contract bij Honda verlengd heeft tot eind 2008. De Braziliaan rijdt sinds 2006 bij het Japanse team, hij reed eerder al voor Jordan, Stewart en Ferrari.

De 35-jarige Braziliaan heeft nog maar 15 races nodig om het record van Riccardo Patrese voor het meest aantal races.

De bekendmaking op de website van Barrichello luidde als volgt:

"Ik ben zeer blij om te bevestigen dat ik in 2008 bij Honda blijf. Toen ik in 2006 naar hier kwam was het mijn bedoeling om een lange termijn relatie op te bouwen en om te helpen een sterk team te bouwen. 2007 is tot nu toe een moeilijk jaar geweest maar ik geloof dat we de juiste richting in gaan. Naast het geweldige team dat we al hebben, komen er nog enkele goeie mensen bij en ik heb er alle vertrouwen in dat we vooruitgang zullen boeken.

"Ik heb een goede relatie met Jenson als teamgenoten, stabiliteit zal de sleutel zijn en we kijken uit naar de strijd van 2008. Voor nu, focussen we op de 8 resterende races."