Bavaria City verwacht honderdduizenden bezoekers

Net als de voorgaande jaren verwacht men zondag in Rotterdam een ware volkstoeloop. Autosport zit in de lift en de organisatoren verwachten dan ook een massale opkomst, zeker nu verscheidene Nederlandse racetalenten zullen deelnemen aan de demoritten.

Doornbos zal van de partij zijn met zijn Champcar, Bleekemolen met de bolide van het Nederlandse A1GP team en Albers uiteindelijk dan toch in de SpykerF1.
Verder zullen bijna alle belangrijke raceklasses een demorit maken langsheen het parcours waarbij door de bezoekers vooral zal worden uitgekeken naar de ritten van de F1 wagens.

Heikki Kovalainen en Nelson Piquet Jr zijn in de weer voor Renault, Adrian Sutil en Christian Albers voor Spyker. Ander éénzittergeweld is er met de A1GP van Jeroen Bleekemolen en John O’Hara, Doornbos met de team Minardi champcar, Chris Vanderdrift in zijn Formula Masters 2000 en Ho-Pin-Tung en Michael Bleekmolen zullen historische F1 wagens over de straten laten denderen. een belangrijke promotie ook voor de Champcar organisatie die binnen minder dan twee weken aan hun Europese tournee beginnen. Ook de tweezits F1 Minardi’s (ex-Arrows met V10) zijn aanwezig en rijden gasten rond.

SEAT is hoofdsponsor en er zal dus ook veel aandacht gaan naar het WTCC en de prestaties van de Spaanse constructeur.

Info over Bavaria City vind je hier : http://www.bavariacityracing.nl/home/

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print