Belgische rijstpap in de Formule 1

Mogelijk wist u het al. Onze landgenoot Jérome d’Ambrosio kreeg van de medewerkers van Virgin Racing de bijnaam ‘Custard’. Belgische rijstpap dus.
Van de bijnaam ‘Baby Schumi’ gingen we de voorbije dagen met David Coulthard al tot bij Fernando Alonso. Sebastian Vettel zou namelijk meer gelijkenissen vertonen met Alonso dan met Michael Schumacher. Bon, als Coulthard heeft gesproken, dan zijn we er waarschijnlijk al uit. Over naar de volgende.

Vandaag zitten we met Belgische rijstpap bij Virgin Racing. Of die rijstpap in 2011 al met een gouden lepeltje zal worden gegeten, dat zal nog eventjes afwachten worden. Jérome d’Ambrosio zal in 2011 niet meteen vanaf het begin iets in de pap te brokken hebben. Daarom maakte men van de Belg zelf maar de pap. Belgische rijstpap in de F1. Kortom ‘Custard’ of ‘onze Jérome.

“Men heeft mij al de bijnaam ‘Custard’ gegeven. Dit toont duidelijk aan dat ik me goed heb weten aan te passen aan het team. Ik kan niet anders dan tevreden zijn”, aldus de Belg die in de voetsporen van Jacky Ickx en Thierry Boutsen treedt.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}