Zit winnen er wel in voor Renault?

Als er nog één ding is dat er ontbreekt op de cv van Nick Heidfeld, dan is het een overwinning.
Bij BMW, Sauber en Williams wist de Duitser twaalf podia bijeen te sprokkelen, samen met één polepositie. Dit jaar rijdt hij weer in een topwagen, maar of winnen mogelijk is trekt Heidfeld nog in twijfel.

De statistieken spreken voor zich: 225 punten, twaalf podia en acht tweede plaatsen. Niemand deed ooit beter zonder een zege te behalen.

“Natuurlijk wil ik ook wel eens op dat hoogste trapje staan, maar het is en mag ook zeker niet mijn enige doel zijn.” reageert Heidfeld.

“Als de wagen goed genoeg is, dan zal die eerste zege er wel komen.” meldt de Duitser. Ervaring leert hem echter dat goede tijden tijdens de tests niet met zekerheid wijzen op geweldige resultaten.

“Onze tijden stonden inderdaad altijd bovenaan, maar dat wilt niet zeggen dat we dit seizoen voor de winst kunnen gaan.”

Toch verwachten veel fans eindelijk eens een overwinning van Quick Nick. Als je twaalf jaar ervaring hebt en zulke prestaties kan voorleggen leggen ze de lat hoog. Met zijn 33 jaar dringt de tijd ook om zijn record niet in de archieven te laten verdwijnen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print