Brawn heeft niets dan lof voor Raikkonen.

Kimi Raikkonen wordt her en der bewierrookt en nu is ook Ross Brawn, de voormalige technische directeur van Ferrari aan de beurt. Hij prijst Raikkonen voor de manier waarop hij met de ingenieurs zoch naar oplossingen voor de problemen die Ferrari in het begin van het seizoen had.

"Wat vooral indruk op me maakte was de manier waarop hij met de ingenieurs omging. Hij verstond wat de problemen waren en hoe hij ze moest oplossen en misschien nog belangrijker, net zoals Michael (Schumacher) deed hij het op een stille manier binnenskamers."

Ross Brawn nam dit jaar een sabbatjaar. Wat hij volgend seizoen zal doen is nog niet geweten. Geruchten wijzen in de richting van een terugkeer naar Ferrari, waar hij dan teambaas zou moeten worden. Brawn wijkt in het interview met autosport.com niet uit over deze kwestie maar maakt wel een voorspelling voor volgend jaar.

"Ferrari zal leren van de fouten die het dit jaar gemaakt heeft en zal volgend jaar ongetwijfeld nog sterker zijn dan dit jaar. Daarom denk ik dat Ferrari trots kan zijn op dit seizoen en optimistisch kan uitkijken naar de toekomst."

 

 

 

 

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen