Brawn wil motoren van Ferrari

Ross Brawn is op dit ogenblik aan het onderhandelen met zijn vorige werkgever Ferrari om de wagens van het voormalige Honda team in 2009 met hun motoren te voorzien.

Honda trok zich terug uit de sport en wil in 2009 en 2010 nog wel assistentie verlenen aan de nieuwe eigenaar van het team maar men wil geen motoren leveren. Brawn vertelde aan La Gazzetta dello Sport dat de deal met Ferrari nog niet zeker is en dat er nog geen overeenkomst is ondertekend maar dat hij inderdaad aan het onderhandelen is. Indien de wagen van Honda, door Brawn ontwikkeld, wordt voorzien met een krachtbron van Ferrari in 2009 alsnog op de grid zal verschijnen mag men zich aan goede resultaten verwachten.

"Honda wil ons in 2009 geen motoren leveren dus moest ik Ferrari aanspreken. Bij Ferrari is men nog altijd zeer goed voor me en ze zien me nog steeds als iemand van hun team. Er is echter nog niets officieel maar ik waardeer hun medewerking nu al. De doelstelling is om de jobs te redden en zeker niet naar mijn eigen belangen te kijken", aldus Ross Brawn.

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023