Brengt nieuwe wagen redding voor Honda?

De ambities bij het team van Honda waren groot. Het team had erg goede prestaties neergezet in het seizoen 2006, met onder andere een overwinning voor Jenson Button in Hongarije. Honda staat na twee races in het nieuwe seizoen echter opnieuw met de voeten op de grond.

De alarmklokken luiden reeds bij Honda, aangezien men totaal niet mee kan met de wagens vooraan. Na de GP van Australië was er verbijstering alom, na de GP van Maleisië is er dringend nood aan bezinning. Er zullen ingrijpende wijzigingen nodig zijn om Honda meer naar voor op de grid te krijgen. En daaraan is Honda volop aan het werken.

"We werken in de windtunnel reeds aan heel wat ingrijpende verbeteringen en updates voor de wagen," zei Nick Fry. "Tot aan de GP van Canada is het moeilijk om heel ingrijpende maatregelen te nemen. Tot dan zullen we het moeten doen met verschillende updates op de wagen."

Honda begon reeds na de wintertests in Bahrein aan een grootse update van haar wagen. Toen kwamen de pijnpunten van de huidige wagen immers reeds aan het licht.

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023