Buemi dit seizoen nog in de Formule 1?

Sebastien Buemi zou z’n F1 debuut wel eens vroeger kunnen maken dan verwacht. Z’n nonkel, die tevens lid is van z’n management team, heeft immers aangegeven dat Sebastien de laatste vier races van 2008 wel eens bij Toro Rosso zou kunnen racen.

David Coulthard er dan toch sneller mee gaan ophouden. De Schot kondigde enkele maanden geleden aan dat hij er aan het einde van dit seizoen mee ophoudt maar enkele geruchten stelden dat de Red Bull rijder na de Grote Prijs van Monza, die dit weekend werd verreden, wil stoppen. Die berichten werden wel formeel ontkent door Coulthard zelf.

Als Coulthard toch nu al op pensioen gaat, schuift Sebastian Vettel ook sneller door van Toro Rosso naar Red Bull, wat de weg moet vrijmaken voor Sebastien Buemi.

"De kans dat Sebastien (Buemi nvdr.) dit jaar in de F1 komt is zeer reëel maar het hangt af van heel wat factoren die wij niet onder controle hebben."

Buemi test deze maand sowieso met Toro Rosso in Jerez. Hij zal daar met Takuma Sato strijden voor een eventueel zitje bij het team in 2009.

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer