Button gegeerd op de rijdersmarkt

Jenson Button oogst al het hele seizoen veel lof voor z’n prestaties met het Brawn GP team. Heel wat andere teams lijken nu geïnteresseerd in de Brit, of hoe de tijden kunnen veranderen. Enkele maanden geleden leek de carrière van Button nog op een dood spoor te zitten.
Button doet het al het hele seizoen uitstekend met de Brawn en behaalde vijf overwinningen in de eerste zes wedstrijden. Volgens verschillende bronnen zijn meerdere teams geïnteresseerd in de diensten van Button voor volgend seizoen.

WK-leider Button zal volgend seizoen ook gevoelig meer kunnen gaan verdienen. Voor het begin van dit seizoen moest hij bij Brawn nog een loonsverlaging aanvaarden om het team op de grid te krijgen maar hij zou volgend seizoen zo’n £20 miljoen kunnen verdienen.

“Er komen volgend seizoen heel wat plaatsen vrij en Jenson zal bovenaan het lijstje staan bij heel wat mensen. Hoe kan het ook anders na de prestaties die hij al heeft neergezet dit seizoen? Wij zijn in ieder geval geïnteresseerd en we hebben hem al laten weten dat we hem graag in onze wagen willen volgend seizoen”, aldus een anonieme teambaas in een Britse krant.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023