Mark Webber: “Vettel test me hard”

De Australiër Mark Webber scoorde dit seizoen nog maar 3,5 puntjes en daarmee loopt hij nu al achter op teammaat Sebastian Vettel. Vettel wist dit seizoen al een overwinning te behalen en werd meteen als grootste tegenstander van Jenson Button gezien.
Webber denkt alvast dat ook hij dit seizoen de hoogste trede op het podium zal mogen beklimmen want aan de wagen blijkt het niet te liggen. Webber geeft toe niet met Schumacher vergelijkbaar te zijn maar winnen kan hij zonder twijfel.

“Ik denk echt dat ik dit seizoen een overwinning zal behalen. Ik hoop dat het er meerdere zullen zijn want voor het eerst weet ik dat ik de mogelijkheid heb. Als men mij in 2002 zou vertellen dat ik 129 keer op de grid zou verschijnen om van start te gaan, dan zou ik het nooit geloven. In Australië heb ik het meeste aantal wedstrijden gereden terwijl op andere plaatsen mensen denken dat ik beter moet kunnen.”

“Dit seizoen behaalde Vettel een zege en ik nog niet maar dat wil voorlopig nog niets zeggen. Ik heb het bij elk ander team al beter gedaan dan mijn teammaat want niemand van hen wist te winnen. Vettel is de eerste die dat wel kan. Ik denk niet dat ik zoals Schumacher ben maar ik weet dat ik ook races kan winnen.

“Ik geef toe dat ik dit seizoen hard getest wordt door mijn teammaat maar de wagen is zo competitief, zo fantastisch gewoon”, zo vertelde dus Mark Webber.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}