Button: “Racen bij McLaren zou een mooie uitdaging zijn maar ik heb er nog”

Jenson Button en Kevin Magnussen weten nog steeds niet of ze ook volgend jaar nog voor McLaren mogen rijden. De onzekerheid knaagt en vooral Button wil snel duidelijkheid hebben over zijn toekomst.

Gisteren was er een bestuursvergadering bij McLaren maar ook dan raakte McLaren er nog niet uit wie ze in 2015 een racezitje willen geven. Magnussen en Button waren gisteren aanwezig op een sponsorevenement en beide rijders haalde hun glimlach boven voor de fans, maar buiten het zicht van de fans zal die glimlach snel verdwenen zijn.

Beide rijders verkeren immers nog steeds in het ongewisse over hun toekomst en vooral Jenson Button vindt dat het nu echt wel tijd wordt om meer duidelijkheid te krijgen over zijn toekomst.

“Ik wil volgend jaar voor McLaren racen,” zei Button tegenover Sky Sports. “Ik wil racen in de Formule 1. Het is echter nog steeds een vraag die ik niet kan beantwoorden. Ik denk dat het voor ons allemaal beter is indien we snel duidelijkheid krijgen. Indien ik volgend jaar in de Formule 1 aanwezig ben dat wordt het een opwindende uitdaging met een nieuwe motor en een nieuw hoofdstuk voor het team. Indien niet, dan zijn er nog andere opwindende uitdagingen waarop ik me wil focussen dus maak je zeker en vast geen zorgen over mij. Maar zoals ik reeds zei, het zou mooi zijn om eerder vandaag dan morgen duidelijkheid te krijgen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}