Carlos Sainz gelooft in overwinning tijdens thuisrace in Spanje: “Dat zou een uniek gevoel zijn”

Ferrari
Ferrari

Tot dusver dit seizoen moet Carlos Sainz bij Ferrari zijn meerdere erkennen in teamgenoot Charles Leclerc. Volgend weekend volgt er echter een thuisrace voor Sainz in Barcelona en hij gelooft in zijn kansen op de overwinning.

“Het is een intense week maar ook een week waarin je veel plezier beleeft,” vertelde Carlos Sainz tijdens een event van de Spaanse GP. “Het is een opportuniteit om een podiumplaats of een overwinning te behalen tijdens mijn thuisrace. Het is een uniek gevoel en ik kijk er naar uit.”

Mocht Carlos Sainz mogen zegevieren op het Circuit de Barcelona-Catalunya dan zal dat trouwens voor een uitverkocht circuit zijn.

“Wanneer je kijkt naar de ticketverkoop, het feit dat we een uitverkochte race gaan hebben, dat toont in welke goede richting we met de Formule 1 uitgaan, de steun die we krijgen in Spanje en ik denk ook dat het erg leuk zal zijn om te zien.”

Sainz wist tot dusver nog geen F1-race te winnen en die allereerste overwinning in de Formule 1 ook nog eens voor eigen publiek mogen beleven zou alles uiteraard nog extra speciaal maken.

“Het zou mijn eerste F1-overwinning zijn en dat voor eigen publiek mogen doen zou alles nog specialer maken,” aldus Sainz.

“Daarvoor werk ik iedere dag, ik probeer zo snel mogelijk mijn eerste F1-overwinning te behalen en degene met de grootse drang om te winnen ben ik.”

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022