Charles Leclerc: “Ik heb vertrouwen in Ferrari, ik blijf geloven in de titel”

Ferrari
Ferrari

Ondanks de tweede opgave in drie races tijd behoudt Charles Leclerc naar eigen zeggen het vertrouwen in zijn team. De Monegask beseft dat de situatie er veel minder goed uitziet dan enkele races geleden maar blijft desondanks geloven in zijn kansen op de wereldtitel.

Na zijn opgave tijdens de GP van Azerbeidzjan liet Charles Leclerc weten verbijsterd te zijn en dat zijn opgave hard aankwam. Nadat hij alles wat had laten bezinken laat Leclerc echter verstaan dat hij blijft geloven in Ferrari en het team alsook zijn kansen op de wereldtitel dit seizoen.

“We moeten die problemen zien op te lossen, zeker na de voorbije drie races is betrouwbaarheid iets dat onze aandacht vraagt. Als team moeten we dat aanpakken,” aldus Leclerc.

“Ik geloof nog steeds dat we de titelstrijd kunnen winnen maar we moeten deze problemen zien te vermijden. De voorbije drie races hebben we zoveel punten verloren dat we dit moeten bekijken.”

Wanneer Leclerc vervolgens werd gevraagd of dit zijn vertrouwen in het team heeft aangetast antwoordt hij vastberaden: “Nee, dat niet.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print