Charles Leclerc onthult: “Ik ben jaloers op één grote kwaliteit van Hamilton”

Charles Leclerc is tijdens zijn eerste seizoen voor het Ferrari F1-team best goed bezig maar de Monegask is naar eigen zeggen zelf jaloers op één specifieke kwaliteit die Lewis Hamilton heeft.


“Consistentie. Het talent hebben om te weten hoe je steeds het maximale bereikt. De mentale sterkte,” vertelde Leclerc tegenover het Italiaanse ‘Corriere della Sera’.

“Iedereen kan een goed rondje rijden, het verschil is dat je er zoveel op rij voor elkaar krijgt op het moment dat het er toe doet. Ik train zoveel mogelijk om daarin te slagen.”

Na zijn erg succesvol debuutseizoen bij Sauber mocht Leclerc meteen de overstap naar Ferrari maken en kwam hij in een omgeving terecht waar de druk altijd aanwezig is, iets wat ook Leclerc zelf beseft.

“Het is niet altijd een eenvoudige uitdaging om een belangrijk team te vervoegen tijdens het tweede jaar in de Formule 1,” aldus Leclerc.

“Ik moest me in het begin aanpassen maar ik ik groeide snel binnen het team. Ik moet me op mijn zwakke punten blijven focussen en me blijven verbeteren.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022