Christian Horner: “Mercedes zal in Silverstone erg sterk zijn”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Ondanks zes overwinningen op rij de voorbije zes races is Red Bull Racing op haar hoede voor de komende races, niet alleen voor Ferrari maar ook voor Mercedes. Teambaas Christian Horner verwacht immers dat Mercedes op het circuit van Silverstone erg sterk voor de dag zal komen.

Tijdens het raceweekend in Canada leek Mercedes een stap vooruit te hebben gezet, ook al kregen Hamilton en Russell nog steeds af te rekenen met een stuiterende F1-bolide. Er leek nog een redelijke kloof te zijn met Red Bull en Ferrari maar volgens Christian Horner mogen we ons opmaken voor een Mercedes dat de komende races sterk voor de dag zal komen.

“Ik denk dat ze zeker en vast zeer sterk zullen zijn op Silverstone,” aldus Horner tegenover ‘Motorsport.com’. “Ik zie geen reden waarom ze dat niet zouden zijn. Op Paul Ricard geldt hetzelfde. Ik denk dat Ferrari ook snel zal zijn op Silverstone.”

“Het kan voor ons een meer uitdagend circuit worden, dit gezien de layout van het circuit.”

“Het is ongelooflijk dat we zes races op rij hebben weten te winnen maar Silverstone kan wel eens voor ons de grootste uitdaging vormen.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print