"Circuit van Valencia ligt er vuil bij"

Kimi Raikkonen is van mening dat het circuit van Valencia erg slim werd aangelegd. Volgens de Finse rijder zouden er enkele stukken zijn waar voldoende plaats is om je voorganger te passeren. Liefst zou hij toch helemaal vooraan hebben willen starten en niet hoeven in te halen aangezien hij het circuit er nog te vuil acht om risico’s te nemen.

"Het circuit is erg vuil en dan is het makkelijk een foutje te maken wanneer je de ideale rijlijn verlaat. Ik hou van dit circuit en het is duidelijk te zien dat er hard aan gewerkt is.

“We hebben het weekend goed kunnen starten maar mogen niet te enthousiast zijn en we moeten blijven werken. Ik wil vooraan starten en liefst niet moeten inhalen. Onze set-up is zeker niet slecht, hoewel er plaats is voor verbetering", aldus Kimi Raikkonen.

Ook Felipe Massa is van mening dat inhalen hier erg gevaarlijk is en teveel risico’s met zich meebrengt. De Braziliaanse rijder vertelt dat ook hij een goede wagen zal hebben voor de race. Enkel zal volgens hem de kwalificatie gewonnen worden door een perfecte rijder en niet door geluk. Volgens Massa moet je hier gewoon goed zijn.

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer