Coulthard testte in DTM

Voormalig F1-rijder David Coulthard testte afgelopen week in een wagen die voorzien is voor de DTM. De Schotse rijder vertelde ook al dat hij het racen mist.
Afgelopen donderdag en vrijdag was het eindelijk nog eens de beurt aan David Coulthard om met een absolute racewagen te rijden. Coulthard hing, net als Michael Schumacher, enkele seizoenen geleden zijn helm aan de wilgen en dat vooral omdat hij destijds vader zou worden.

Na zijn functie als rijder bij Red Bull stapte hij over naar het bekende BBC om daar de Formule 1 zowat te vertegenwoordigen op onze televisieschermen. Een opdracht die hij alvast met succes wist uit te voeren en in 2010 niet achterwege zal laten.

In 2008 liet men Coulthard al eens los in een wagen uit de DTM en het zou wel eens best kunnen dat men hem simpelweg de smaak wilde laten te pakken krijgen. Voormalige F1-rijders als Jean Alesi en Mika Hakkinen zagen de DTM trouwens ook al als een goede vervanging voor de F1 aangezien de druk er toch wel lager ligt. Ook Coulthard mocht in Spanje dus nog eens van de DTM proeven. Het is nog niet duidelijk of men de Schot ook heeft kunnen overtuigen om er actief te worden. Hij zou wel opnieuw verklaard hebben het racen op dit ogenblik te missen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}