D’Ambrosio voor het eerst in de MVR-02

Op de derde testdag in Jerez, kwam ook onze landgenoot Jérôme D’Ambrosio voor de allereerste keer in actie. Na de eerste twee testdagen nam hij het stuur over van Timo Glock.
Jérôme kon een beste tijd neerzetten van 1:25.471 maar bleef als laatste in de tabel van rondetijden hangen. Timo kon met de wagen een snelste tijd van 1:22.208 neerzetten, maar deed dat wel op de tweede dag. Toch kijkt Jérôme positief terug op zijn eerste ervaringen met de MVR02.

“Ik keek echt uit naar vandaag en het is fantastisch om eindelijk achter het stuur van de nieuwe wagen te kunnen zitten. Ik kon veel rondes afleggen en veel tijd in de wagen doorbrengen, hetgeen waar testen uiteindelijk om draait. Ik begin gewoon te geraken aan de MVR-02 en ik hoop dat we morgen verder kunnen gaan met het vergaren van nuttige data.”

Ook John Booth, teambaas van Virgin, vond het een productieve dag. “De tijd die we in de garage doorbrachten was zeer beperkt en we hebben heel wat kilometers kunnen afleggen. Jérôme heeft goed werk verricht bij zijn debuut in de MVR-02 en het is geweldig om hem vooruit te zien gaan telkens hij met de wagen naar buiten gaat. Wij hopen op hetzelfde voor morgen om een goede eerste test positief af te sluiten.”

image
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021