Ecclestone ziet geen enkele kans voor Silverstone

Bernie Ecclestone heeft zich nogmaals duidelijk uitgesproken over de toekomst van Silverstone. Volgens de F1 CEO maakt het circuit geen kans meer op een overeenkomst, zelfs niet als er geen enkel ander circuit geschikt is in Engeland.

Ecclestone heeft een overeenkomst met het circuit van Donington maar daar zouden de organisatoren nog steeds niet op schema zitten om volgend jaar al op de kalender te kunnen staan. Volgens enkele insiders zou men alsnog de Grote Prijs op Silverstone kunnen laten doorgaan maar daar wil Ecclestone dus niets van weten. Indien er geen ander circuit geschikt is blijft de Britse GP gewoon afwezig op de kalender van 2010.

“Ik wil geen Grote Prijs op Silverstone omdat ik aan andere circuits vraag mee te werken aan onze nieuwe eissen. We hebben voor Donington gekozen en we hebben hen voldoende geld gegeven om een circuit te bouwen zoals wij het verwachten. Ik kan er ook niets aan doen dat de organisatoren nog steeds niet op schema zitten en dat ze nog steeds niet gedaan hebben wat wij van hen verwachten. Indien Donington niet tijdig klaar is blijft de Britse GP gewoon afwezig op de kalender in 2010”, aldus Bernie Ecclestone.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023