Massa onder de indruk van Brawn GP

Ferrari-rijder Felipe Massa vertelde onlangs dat hij tevreden is over de nieuwe wagen en de werking bij Ferrari. Volgens de Braziliaanse rijder beschikt de wagen over voldoende snelheid om de andere teams te verslaan, uitgzeonderd Brawn GP dan.

De wagens van het nieuwe Brawn GP klokten de snelste tijd op Barcelona en dat dan nog meerdere opeenvolgende dagen. Massa is van dezelfde mening als Kimi Raikkonen en zegt dat men pas echt kan vergelijken tijdens de openingsrace in Melbourne. Echter geeft hij wel toe dat de wagen van Brawn GP voorlopig nog te snel is voor de nieuwste Ferrari F60.

“Onze wagen is blijven verbeteren en we staan nog steeds waar we verwacht hadden te staan. Ik ben dus tevreden over de snelheid van onze wagen en over de werking binnen het team want als het op competiviteit aankomt zijn we volgens mij beter dan de anderen. Echter denk ik wel dat de wagen van Brawn GP sneller is dan de onze en dat moeten we blijven opvolgen. Over de problemen bij McLaren kan ik niets zeggen want ik ken geen details en het is trouwens niet aan mij om over hun aerodynamica te oordelen. Ik ben geen ingenieur maar wel een rijder”, aldus Felipe Massa.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023