Blijft Schumacher langer adviseur bij Ferrari?

Sedert zijn pensioen als F1-rijder kon men Michael Schumacher nog regelmatig aan het werk zien voor Ferrari. De voormalig F1-rijder en zevenvoudig wereldkampioen werd om zijn advies gevraagd als het om jonge talenten ging en hij stond in 2008 nog in voor het testen van de nieuwe wagen. Schumacher ging tijdens de afgelopen test in Catalunya nog eens polshoogte nemen en wil nog steeds blijven dienen als adviseur voor de rijders.

Echter komt er dit seizoen een einde aan zijn overeenkomst met Ferrari en het is nog niet duidelijk of er ook ditmaal nog een verlenging zal aankomen. Volgens manager Willi Weber is er geen haast terwijl Stefano Domenicali nog niet eens met zekerheid weet of er wel plaats is in het budget. Aan de overeenkomst van Schumacher zou naar verluidt een prijskaartje van vijf miljoen euro vasthangen en bij de Italiaanse renstal zou men dus een handige besparing kunnen doorvoeren door de Duitser geen verlenging aan te bieden.

Schumacher huurde deze week nog een wagen om zo vlug mogelijk naar Barcelona te reizen. De Duitser wilde naar verluidt meer te weten komen over de problemen bij McLaren waardoor Hamilton zelfs even van de baan ging.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023