Ron Dennis blijft rustig bij mindere testprestaties

Bij de Britse renstal McLaren is men voorlopig nog steeds op zoek naar meer downforce voor hun nieuwe MP4-24 en daarvoor heeft men nog maar twee weken de tijd. Tijdens de test op Barcelona viel het duidelijk op dat men bij McLaren nog niet in het bezit is van de beste wagen en dat bevestigde ook Norbert Haug enkele dagen geleden. Wereldkampioen Lewis Hamilton kon niet lang testen met de wagen en ging op woensdag zelfs even van de baan. Naar verluidt zou de nieuwe achtervleugel voor te weinig neerwaartse druk zorgen en dat is toch wel op elk circuit van groot belang.

Voormalig teambaas Ron Dennis wist te vertellen dat hij zich geen zorgen maakt en dat het team nog een soort van joker achter de hand heeft. Volgens de Brit zijn de rondetijden nog niet van belang en hoopt men alsnog een oplossing te vinden tijdens de test op Jerez. Bij McLaren wil men uiteraard geen verdere details geven en dat zou op dit ogenblik ook niet al te slim zijn.

“Ik maakt me geen zorgen en ik blijf voorlopig rustig. Het team heeft nog een soort van joker achter de hand maar liefst van al zouden we het probleem tijdig willen oplossen. Volgende week trekken we nog naar Jerez en hopelijk hebben we daar geen last meer. We kiezen er wel voor om nu nog geen details vrij te geven”, aldus Ron Dennis.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023